5/30/2014

5/30/2014


Haloj! Veckan gått så otroligt snabbt och idag var det då sista skoldagen som gällde. Kan inte fatta att ett helt läsår redan gått sen jag började i gymnasie, känns helt som gårdagen. Anyways, måst nog erkänna att det varit ett jobbigt år men nöjd är man ju nog efteråt då det äntligen är slut. Idag var det dessutom sista skoldagen i själva skolbyggnaden eftersom hela skolan flyttar nästa år pga remont. Dagen gick ut på att vi städa och tömde hela skolan. Typ allt utom pulpeter och stolar slängdes rakt i soporna vilket kändes smått fel. Efteråt såg det så underligt att se skolan stå helt tom. Imorgon är det i alla fall avslutning som gäller, och kommer knappast stiga in i byggnaden längre efter det. Men fyfan vad skönt det kommer bli med sommarlov!!! Dessutom har man lovat awesome väder till nästa vecka, which means.. lets go to the beach each lets go get away ♫☼ Just kidding... börjar jobba genast nästa vecka, tjohej. Är så himla nervös inför första dagen :|

Anyways.. idag var vi och se på min lillesysters och brors avslutning, och herregud saknar tiderna då man själv också var i lågstadie!! Det kom upp så många minnen och usch vill bara tillbaka, haha. Alla sexor fick sina rosor och man sjöng sista visan åt dem. Åh, kommer ännu också ihåg då jag själv satt där. Man kände sig så himla stor och gammal fastän man egentligen bara var en liten plutt och hade ingen aning om nåt. Miss those time.

Imorgon då min egen avslutning och syrrans studentfest som gäller. Vårt hus kommer bli typ proppfullt av folk, haha, dock blir det ju kul att se alla efter ett tag igen. Idag blir det tidigt i sängs och imorgon då tidig väckning. Ha en bra start på sommarlovet ni alla som det börjar till nu!! Bjuder här ännu på en somrig bild från 2013, hihi.


No comments:

Post a Comment