1/02/2014

HAPPY NEW YEAR

Jaaadå, gott nytt år allesammans! Efter två fantastiska veckor i Thailand är man hemma igen vilket ju är riktigt mysigt. Ser fram emot att få sova i egen säng i natt. Resan var nog för all del lyckad, och det var nog skitkul! Skulle enkelt nog ha kunna stannat en vecka till där i värmen. Det var även riktigt kul att vara där samtidigt med alla kusiner och släktingar, så vi spenderade ju en hel del tid med dem också. Enda negativa var nog det att man hade magen lite upp och nervänd hela resan och man måsta nog vara lite försiktig med vad man äter. Somtur slapp jag det värsta, men det var ju nog inte riktigt hejsan att sitta i 11h i flyget med ont i magen. Men nåja, det var så lite, och kan verkligen inte säga annat än att resan nog var otroligt lyckad!

Har tagit enoooormt mycket bilder, så en stor hög av dem skall nog dyka upp här i bloggen så småningom, Måste bara ta och redigera allt vilket kommer ta sin tid, so just stay tuned ;-) Ska även försöka redigera en liten video av alla videosnuttar jag tagit så får se om det blir till någonting.

Nu ska jag nog i alla fall snart sikta näsa mot sängs, har nämligen inte sovit nästan alls under de senaste 24h. Imorgon blir det nog att sova ut länge, och så ta och träffa vänner osv. Godnatt alla, och somsagt.. berättar mera om resan senare, ha det bra!


syrran och jag på nyårsafton

No comments:

Post a Comment