4/25/2013

Fuck school

Japp, sitter i skolan just nu och har så jävla tråkigt. Matte timme och kollar på skittråkig film. Har seriöst ingen motivation, vill bara krypa ner under täcket och så bränna alla skolböcker.

Somtur är vädret fint ute, varmt och soligt och det bästa är att jag kan åka skoppe igen, wiiihoo. Har inga planer för ikväll så det blir väl bara myyyys hemma. Skönt med typ inga läxor tillsimorgon så man behöv int stressa över nåt! Ikväll tidigt i säng alltså, ska se till att det denhär gången händer också.. XD

Och jaa, nästa vecka blir det ju faltiskt vappen redan. Kuuul, fastän har inga planer ännu. Nåt kul hittas väl ändå alltid på.. Men nuuu kanske man ska ta och följa med filmen lite här? Ha en bra fortsättning på dagen, tjaooo :*2 comments:

  1. Snart är det väl gymnasiet för din del? Då kan du i princip slappa hela första året om du klarar alla ämnen i nian. Det är mest bara repetitioner. Har du bestämt vad du vill gå?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jepp, gymnasiet kommer tillnäst.. Och ja, dedär är ju nog sant! Ska ta och kämpa nian till slut så bra som det går :)Och nej.. inte egentligen.

      Delete