10/08/2011

Saturday

Tjena ! Idag har jag sportat en hel del :) först var vi på Body Attack med Jenni, Ellen & Ada. De va sjukttungt, men just roligt :) Sen på kvällen hade vi ennu match mot MaPs, vi förlorade 4-1 väl ? Men vi fick endå brons i hela 97-serien.
Jaa a, och igår-idag övernattade vi alla då hos Ellen :) Vi chillade bara och kolla film. Vi hyrde en film som hette Hall Pass och den var nog helt bra.

 Ikväll blir det då bara mys med filmer och onyttig mat ;) guuunatt

6 comments:

 1. "Energisk intervallträning, som består av enkel, kraftfull och atletisk förmåga samt ett steg i serien av muskel-aktie, som använder kroppens egen tyngd för resistens. Body Attack ökar kondition, styrka och hållbarhet. Klass av alternativa rörelser i olika nivåer. Dynamisk instruktörer och kraftfull musik motivera alla att sträva efter topp kondition."

  haha, så de e nånslags gymnastik juttu :)

  ReplyDelete
 2. var gjorde ni det?

  ReplyDelete
 3. verkar kanske lite efterbliven här men hur har du på de sista bilderna fått domdär ljus sakerna sådär fint?(:

  ReplyDelete
 4. Alltså på min kamera finns det iallafall såndärn effekt att den tar bilderna jätte långsamt :D så har gjort så att tagit foto på någo ljus och på samma "skaka" på kameran medan den tar bilden :) sen borde de bli såndäna coola figurer :):) och de blir bästa bilder om det annars är mörkt.

  hehe, hoppas du fatta nåt XD är dålig på att förklara...

  ReplyDelete