7/07/2011

Because i got high

Hej på er ! Har nu inte bloggat pga av att jag har varit med Ada och Jenni här några dagar.

Söndag åkte jag då till Åbo med mamma och shoppa, o, mittiallt så ringer ada att om jag kan komma till hennes stuga för två nätter. Så sen fick vi de fixat och jag gick då efter att ha shoppat en stund till Adas stuga. Vi bara chilla, simma & bada bastu :)

Måndag vaknade vi typ 8-9 tiden och vi åkte till Åbo buss-station och träffade Jenni där. Så tog vi då bussen till Pargas, helt för skojs skull bara. Vi chilla då i pargas, vi spelade volleyboll och sen resten av tiden chilla vi typ hos en vår kompis Emil :) Helt kul var det ! Men sen åkte vi då på kvällen alla tre till Adas stuga igen. Vi typ simma & chilla bara och njöt av sommaren.

Tisdag så åkte vi typ 2 tiden till stan och tog bussen därifrån till Kimito. Vi sku då alla åka till vår stuga :) Hos oss så chilla vi då bara och hade det kul. Vi sov i vår båt som vi har här på stugan så vi fick iaf sova ifred :)

Onsdag så vaknade vi av att ada börja ropa någo "jee ellen kommer hem imorgon!", haha. Så vi gjort då inget spec på hela dagen. Vår stuga är en sånhärn ganska tråkigt ställe så vi typ bara simmade, solade och spelade kort :)

Idag så vaknade vi igen av att ada börja ropa någo randomshit, "oiooi kolla ut, viket väääder!", hahaa! Men idag hann vi då inte göra så mycket för ada och jenni stack härifrån typ 1 tiden.

Men här får ni lite bilder som vi har tagit under domhär dagarna :)

No comments:

Post a Comment