6/02/2011

dålig bloggning..

ups har nu inte hunnit blogga alls.. har haft en massa kul, varit med vänner, solat & simmat o. aaaaah ! Idag är det då kristi himmelsfärds dagen så vi hade ledigt från skolan. Så har övernattat hos Ellen förra natten med Jenni & Ada.

Igår hände det nu en massa. Skoldagen var helt lame, vi bara städa. Men vi sluta tidigt så jag gick med Ellen & Jenni till Samppanlinna (en utesimhall) och där hände nu en massa och vi solade, simmade, tog bilder & hade de skööööönt ! Sen gick vi bara till stan och chilla, träffa människor osv. Sen solade vi lite mer vid Auraå kanten. Kl 19:00 gick vi till Adas pianokonsert & efter de gick vi alla fyra till Ellen ♥

Idag vaknade vi då hos Ellen Jjag vaknade av att Ellens pappa sjöng till doms hund som hade födelsedag  :-D hah men sen chilla vi hos Ellen och sen måsta Jenni sticka, så jag Ellen & Ada stack till en liten simstrand nära Ellen. Så vi solade där och sen stack jag hem :)

Kameran har hängt med nästan varje dag denhär veckan och har gjort en massa kul med vänner, så ni har fått ganska mycket bilder hit på siståne... heh så här får ni igen några somriga bilder, enjoy !


No comments:

Post a Comment